Posjeta studenata Građevinskog fakulteta gradilištu škole u Tološima




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Posjeta studenata Građevinskog fakulteta gradilištu Osnovne škole u Tološima je uspješno organizovana u srijedu 18. maja 2022. godine. Gradilište su obišli studenti III godine osnovnih studija, programa Građevinarstvo, u okviru praktične nastave na predmetu Organizacija i tehnologija građenja.

Posjetu su ispred Građevinskog fakulteta organizovali dr Željka Beljkaš i mr Mladen Gogić, uz nesebičnu podršku kompanije BEMAX, a naročito kolega Jovane Vuksanović, Radoslava Golubovića i Alme Sulejmanović.

Image

Studenti su na gradilištu imali priliku da vide odličan primjer uređenja gradilišta i izvođenja radova u skladu sa svim neophodnim procedurama i propisima. Od strane kolega sa gradilišta im je predstavljen projekat izgradnje nove škole i prezentovani do sada završeni radovi i način tehnologije izvođenja i snabdijevanja neophodnim resursima. Pored toga, studenti su na licu mjesta mogli vidjeti i sve privremene objekte neophodne za normalno funkcionisanje gradilišta, kao i gradilišnu mehanizaciju. Pored radova vezanih za izgradnju objekta škole i fiskulturne sale, prezentovani su i radovi na uređenju terena sa planiranim sportskim terenima i školskim dvorištem.

Građevinski fakultet se zahvaljuje kompaniji BEMAX na ukazanom gostoprimstvu i prilici da se studenti našeg fakulteta upoznaju sa izazovima u izvođenju radova na jednom reprezentativnom gradilištu javnog objekta.   

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.