Regulisanje statusa studenata doktorskih studija




Regulisanje statusa studenata doktorskih studija

Poštovani studenti doktorskih studija,

 

Želimo da vas podsjetimo na vaše obaveze, u skladu sa Pravilima doktorskih studija Univerziteta Crne Gore, Statutom Univerziteta Crne Gore i Zakonom o visokom obrazovanju.

 

Napominjemo da, na osnovu Odluke o naknadi za studiranje na Univerzitetu Crne Gore, student koji nije u cjelosti izmirio finansijsku obavezu po osnovu školarine iz prethodnog perioda ne može upisati narednu godinu studija, odnosno ne može realizovati korake iz procedure doktorskih studija (imenovanje mentora, prijava doktorske teze, prezentacija polaznih istraživanja itd).

 

Obavještavamo vas da će Građevinski fakultet, shodno članu 146 Statuta Univerziteta Crne Gore i članu 106 Zakona o visokom obrazovanju, sprovoditi postupak ispisa studenata koji ne izvršavaju svoje obaveze proistekle iz statusa studenta. U skladu sa navedenim propisima, biće pokrenut postupak ispisa sa Građevinskog fakulteta u septembru 2019. godine (zaključno sa okončanjem upisa u studijsku 2019/2020. godinu) za studente koji ne izvršavaju svoje obaveze.

 

RUKOVODSTVO GRAĐEVINSKOG FAKULTETA



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.