Pobjednički tim Građevinskog fakulteta ide na regionalno takmičenje  Allplan Regional Hackathon




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore održano je prvo studentsko Allplan takmičenje Allplan Student Competiton, u organizaciji Baldini studija,  koje će plasirati pobjednički tim studenata fakulteta, pod imenom K-tim, za regionalno takmičenje u Beogradu. 

Na regionalnom takmičenju Allplan Regional Hackathon, od 14. do 18.jula,  učestvovaće šest država, 18 gradova i 20 fakulteta iz regije.

Fakultet će predstavljati članovi pobjedničkog K-tima: Katarina Jokić, Tijana Leković i Milica Smolović.

Oni su se u dvodnevnom intenzivnom modeliranju i spremanju dokumentacije takmičili sa još dva tima koja su bila u konkurenciji, sa timom El Eš, u čijem sastavu su bili studenti Bojana Zec, Sara Radulović i Petar Delić, kao i Janes timom, u kojem su bili Marko Božović, Indira Količić i Nikola Šoć.

Na kraju su održali prezentacije svojih radova, u nedjelju, 20. juna 2021. godine, pred komisijom u čijem su sastavu, sa Građevinskog fakulteta UCG, bili: prof. dr Biljana Šćepanović, mr Mladen Muhadinović, mr Ivana Drobnjak, mr Petar Subotić, kao i Snežana Savić iz Baldini studija.

Baldini studio, u čijoj organizaciji je održano takmičenje, ima za cilj promociju digitalizacije građevinske industrije, BIM načina rada, promociju kvalitetnog projektovanja i znanja kroz radne zadatke i timske projekte.

 
 
 
 
Image
 
Image
 
 
 
 
Medijske objave: 
 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.