Настава 2020/21




Nastava iz Teorije informacija i kodova održavaće se uživo po objavljenom rasporedu. Materija je takva da se relativno teško može predavati u digitalnom virtuelnom formatu a ujedno predmet prati relativno mali broj studenata pa smo u prilici da tako organizujemo nastavu. Zamolio bih sve kolege da poštuju epidemiološke mjere nošenje maske, dezinfekcija i držanje distance kako bi pored sticanja znanja sačuvali zdravlje svih nas kao i onih sa kojima se srijećemo van zgrade Univerziteta.

Plan je da prvi kolokvijum u slučaju da se zadrži ovakav način nastave održimo 12. novembra, prije lekcije o komunikacionom kanalu a ako se prije toga datuma pređe u potpunosti u režim predavanja na daljinu. Ako dođe do prekida nastave uživo gradivo za prvi kolokvijum bi obuhvatilo i lekciju o komunikacionom kanalu kao i ranijih godina.

U poslednjoj suboti decembra mjeseca branili bi se seminarski radovi a u prvoj nedjelji poslije novogodišnih i božićnih praznika bi bio popravak prvog kolokvijuma. U januaru bi išao završni ispit i njegova popravka. Ovo je sve ponovo pod pretpostavkom da će nastave se odvijati uredno.

Studenti iz prethodnih generacija mogu da zadrže bodove sa seminarskih ili da ih dorade ako su im određeni (o tome treba obavjestiti predmetnog nastavnika).

Pokušaćemo da se što je moguće kraće zadržavamo u zatvorenom prostoru ali napomenjemo da ćemo ujedno nastojati da  obradimo kompletno predviđeno gradivo bez kompromisa.

PREDMETNI NASTAVNIK



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.