Organizacija nastave




Poštovane koleginice i kolege,
Nadam se da ste kod kuće, dobrog zdravlja i raspoloženja i da poštujete savjete, preporuke i mjere IZJZ  i NKT. 
Naša želja je da pokušamo da se u vremenu koje je pred nama,  korišćenjem ICT  družimo i u skladu sa  planovima rada nastavimo da proučavamo termine, teme i probleme, i tako, i u ovim uslovima organizujemo što kvalitetnije odvijanje nastave. Na taj način ćemo, siguran sam, kvalitetnije iskoristiti vrijeme dok sjedimo kod kuće, nadajući se da će  dan kada ćemo se ponovo sresti u našim slušaonicama što prije doći.
Naš plan je da u terminima održavanja vježbi na vaše mailove dostavljamo materijale i zadatke koje bi trebali da proučite i na njih odgovorite. Da bi to mogli da uradimo, potrebno je da na e-mail adresu: vladimirdj@ac.me pošaljete mail sa subjectom Razumjevanje potrošača, u kojem ćete navesti ime i prezime i broj indeksa. 
Vaše odgovore, radove i oatale aktivnosti koje ćete u definisanim terminima dostavljati mailom na istu adresu, kao i one koje ste imali na do sad održanim časovima će biti na odgovarajući način vrednovane. Zato vas molimo da u vrijeme rasporedom predviđenih časova vježbi iz ovog predmeta budete pored računara, provjerite mail i u zadatim terminima odgovorite na njega na mail . U međuvremenu, ako za to budete imali nekih nedoumica ili pitanja slobodno nam ih proslijedite mailom. 
Sve komunikacije koje imate oko izrade istraživačkog rada za koji ste se već prijavili ćete obavljati preko maila: misko@ac.me
Uz želju da sačuvate i vaše i zdravlje vama dragih ljudi srdačno vas pozdravljamo,
Prof.dr M.Jovović
mr Vladimir Djurišić



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.