Prijava za radionice u okviru prvih Dana revizije na Ekonomskom fakultetu




Prijava za radionice u okviru prvih Dana revizije na Ekonomskom fakultetu

Poštovane koleginice i kolege,

U cilju što bolje pripreme naših studenata za tržište rada, i upoznavanja zainteresovane javnosti sa revizijom, organizujemo prvi edukativno-poslovni događaj pod nazivom Dani revizije, 4. i 5. oktobra 2022. godine, sa početkom u 10h u sali Mediteran na Ekonomskom fakultetu. Okupićemo predstavnike resornog ministarstva, profesionalnih udruženja, investitora, korporacija, revizorskih kuća, kao i akademske profesore.

Prvog dana biće organizovane panel diskusije na kojima će studenti biti u prilici da unaprijede znanja o aktuelnim trendovima, korporativnim izazovima i praktičnim rješenjima u oblasti revizije. Takođe, moći će da čuju nešto više o kadrovskim potrebama i mogućnosti sticanja radnog iskustva nakon i tokom studiranja. Pored prethodno navedenog, jedan od ciljeva ovog događaja je da se pomogne studentima da pronađu ideju za temu svog master rada.

Pozivamo studente da se prijave za učešće na radionicama koje organizujemo! Imaćete priliku da se na jednom mjestu informišete o radu revizorskih firmi, uzmete učešće u grupnim radionicama, saznate neke Tips&Tricks za intervju za posao u struci, saznate koje su to Hard&Soft skills koje bi trebalo da razvijate, i na kraju dobijete Sertifikat o učešću!

Drugog dana biće organizovane radionice po sljedećoj agendi:

Radionica E&Y

10:00h Korporativna prezentacija (E&Y)

10:30h Grupna vježba sa studentima

12:00h Tips&Tricks za intervju

Radionica PwC

14:00h Korporativna prezentacija (PwC)

14:30h Grupna vježba sa studentima

16:00h Razvoj Hard&Soft skills

Zašto doći?

Ukoliko želite da radite u svjetskim kompanijama koje posluju i u Crnoj Gori!

Ukoliko vas interesuje da čujete više detalja o reviziji, kao jednoj od najplaćenijih profesija Evropi!

Ukoliko želite da čujete malo više o aktuelnim trendovima, korporativim izazovima i praktičnim rješenjima u oblasti revizije!

Ukoliko želite da pohađete radionice organizovane od strane revizorskih kuća, steknete kontakte i dobijete sertifikat!

Broj mjesta je ograničen, a prijave su obavezne! Svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti na e-mail: ivana.i@ucg.ac.me najkasnije do 2. oktobra. Prijava mora da sadrži ime i prezime, broj indeksa kao i naziv grupne vježbe u kojoj želite da uzmete učešće. Student može izabrati da uzme učešće u obje grupne vježbe. Svako ko pošalje prijavu dobiće povratni e-mail sa detaljima događaja.

Dobro došli!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.