Prvi Dani revizije na Ekonomskom fakultetu 4. i 5. oktobra




Prvi Dani revizije na Ekonomskom fakultetu 4. i 5. oktobra

Poštovane koleginice i kolege,

Na Ekonomskom fakultetu organizujemo prve Dane revizije, 4. i 5. oktobra sa početkom u 10h! Okupićemo predstavnike resornog ministarstva, profesionalnih udruženja, investitora, korporacija, revizorskih kuća, kao i akademske profesore.

Prvog dana, nakon pozdravnih riječi koje će imati dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Mijat Jocović i državni sekretar dr Agron Ibrahimi, kao i uvodnog predavanja prof. dr Mirka Andrića pod nazivom Procesi i procedure revizije u digitalnim uslovima rada, biće organizovane panel diskusije u dvije sesije: Re(Vizija) u Crnoj Gori: Izazovi i očekivanja čiji će moderator biti prof. dr Milan Lakićević, i sesija pod nazivom Spremni za budućnost: Kritične vještine i kompetencije revizora čiji će moderator biti docent dr Tanja Laković. Agenda sa učesnicima događaja se nalazi u prilogu.

Drugog dana događaja biće organizovane radionice za studente u organizaciji E&Y i PwC, kao i potpisivanje sporazuma o saradnji između Ekonomskog fakulteta i revizijskih kuća koje posluju u Crnoj Gori.

Dobro došli!

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.