Rok za prijavu na nagradni konkurs Kreni u avanturu znanja 14. novembar! (link za prijavu)




Rok za prijavu na nagradni konkurs Kreni u avanturu znanja 14. novembar! (link za prijavu)

Poštovane koleginice i kolege,

Na zahtjev zainteresovanih studenata rok za prijavu i predaju rada za Nagradni konkurs kompanije Alliance biće produžen do 14. novembra!

Nagradni konkurs je namijenjen studentima osnovnih studija Ekonomskog fakulteta u Podgorici, prijavite se i osvojite vrijedne nagrade!

  • Nagrada za najbolji rad je mjesec dana korišćenja vozila Renault Megane Conquest* i novčana nagrada u iznosu od 1.000,00 €.
  • Nagrada za drugoplasirani rad je novčana nagrada u iznosu od 500,00 €.
  • Nagrada za trećeplasirani rad je novčana nagrada u iznosu od 300,00 €.

Za učestvovanje na nagradnom konkursu potrebno je da uradite projektni zadatak na temu:

“Analiza tržišta novih automobila u Crnoj Gori i tržišne pozicije brenda Renault u odnosu na konkurenciju” kroz obradu nekoliko ključnih teza:

  • Analizu postojeću tržišnu poziciju brenda Renault u Crnoj Gori.
  • Identifikaciju modela iz ponude brenda Renault koji su u prethodnom periodu bili nosioci prodaje i preporuke za poboljšanje njihove pozicije u odnosu na konkurente.
  • Identifikaciju modela iz ponude brenda Renault koji su u prethodnom periodu ostvarivali slabije prodajne rezultate i preporuku za poboljšanje njihove pozicije u odnosu na konkurente.
  • Analizu percepcije brenda Renault na crnogorskom tržištu i uticaj te percepcije na lojalnost klijenata kompaniji Alliance.

Ne postoje ograničenja u pogledu obima i strukture rada, a preporuka je da analiza bude prilagođena standardima pisanja seminarskog rada.

Pored podataka i materijala koji se nalazi u prilogu, možete koristiti i citirati sve relevantne izvore podataka sa interneta i iz naučnoistraživačkih baza.

Kako biste što bolje pripremili rad, na raspolaganju su vam konsultacije sa profesorima i saradnicima:  

  1. Dr Vladimir Đurišić, docent (termin konsultacija: utorak 10:00-11:00, kabinet 408; e-mail:vladodjurisic@yahoo.com)
  2. Mr Nikola Mišnić, saradnik u nastavi (termin konsultacija: petak 10:00-12:00, kabinet 410; e-mail: n.misnic@gmail.com>)
  3. Mr Dragana Ćirović, saradnik u nastavi (termin konsultacija: utorak 14:30-16:30, kabinet 416;, e-mail: dcirovic@ucg.ac.me)

Više informacija o nagradnom konkursu možete pronaći OVDJE.

LINK ZA PRIJAVU NA KONKURS

Rok za prijavu je 14. novembar do 12.00h. Uz prijavu je potrebno priložiti rad i CV (oba fajla u PDF formatu).

Prijavi se i KRENI U AVANTURU ZNANJA!

Srećno!

* Da bi pobjednik konkursa ostvario pravo na korišćenje vozila Renault Megane Conquest, uslov je da ima važeću vozačku dozvolu i položenu B kategoriju za upravljanje putničkim automobilom. 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.