Obilježavanje Dana nauke 10. novembra na Ekonomskom fakultetu




Obilježavanje Dana nauke 10. novembra na Ekonomskom fakultetu

Pozivamo vas na obilježavanje Svjetskog dana nauke za mir i razvoj, koje ćemo upriličiti u četvrtak, 10. novembra u 10:00h u sali Mediteran na Ekonomskom fakultetu.

Događaj kojim obilježavamo Svjetski dan nauke je prilika da široj akademskoj i stručnoj javnosti prezentujemo rezultate naučnoistraživačkog rada naših profesora i saradnika. Cilj je da afirmišemo naučni rad nastavnog osoblja i ukažemo na važan društveni doprinos obavljenih istraživanja.

U prvoj radnoj sesiji biće predstavljeni rezultati dijela naučnih radova profesora i saradnika Ekonomskog fakulteta koji su publikovani u prethodne dvije godine. Tokom druge radne sesije biće promovisane monografije naših profesora i saradnika koje su objavljene u istom periodu, na koje će dati osvrt autori i recenzenti.

Tog dana biće promovisana publikacija Research Outlook 2021-2022, kao i prva međunarodna konferencija "Montenegrin International Conference on Economics & Business - MICEB" koja će biti održana od 25-27. maja 2023. godine u Budvi u organizaciji Ekonomskog fakulteta.

Agendu događaja pronađite OVDJE.

Za prisustvovanje događaju prijavite se OVDJE.

Dobro došli!

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.