Nastavak saradnje sa kolegama iz regiona u cilju organizovanja interkatedarske konferencije na Ekonomskom fakultetu




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Rukovodilac katedre za ekonomsku analizu i politiku prof. dr Nikola Milović učestvuje na III Međunarodnoj naučnoj konferenciji pod nazivom „Ekonomski i poslovni trendovi koji oblikuju budućnost“, koja se održava na Ekonomskom fakultetu-Univerziteta Sv. Kirila i Metodija u Skoplju, Sjeverna Makedonija.

Prof. Milović je učestvovao na  sastanku kojem su prisustvovali dekani, prodekani i rukovodioci ekonomskih fakulteta iz Ljubljane, Beograda, Zagreba, Banja Luke, Sarajeva, Niša, Kragujevca i Maribora. Sastanak je bio prilika da se razmijene znanja i iskustva kao i mogućnosti za saradnju u oblastima nastave, istraživanja i međunarodne akreditacije. Takođe, posebno je nagalašen napredak na izradi baze istraživača regiona kao platforme za njegovo bolje povezivanje.

Ovo je bila prilika da se razmijene mišljenja i realizuje saradnja sa Katedrom za ekonomiju i njenim rukovodiocem prof. dr Vladimirom Filipovskim a sve u pravcu organizacije Interkatedarske konferencije iz oblasti ekonomske analize i politike na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.