Prijava za studentsku radionicu o prevazilaženju treme od javnog nastupa




Prijava za studentsku radionicu o prevazilaženju treme od javnog nastupa

Nova radionica u okviru Akademije mekih vještina koju organizujemo na Ekonomskom fakultetu, pružiće studentima uvid u to na koji način mogu da prevaziđu tremu od javnog nastupa. Strah od javnog nastupa je najčešći oblik socijalne fobije. U korijenu nastanka ovog straha u studentskoj populaciji leži njihova zabrinutost da će im biti neprijatno ako govore, da će pogriješiti ili će biti loše ocijenjeni.

Radionicu, koja će biti održana 15. decembra u 10h sati u Profesorskoj sali, vodiće Danka Ćetković iz NLP Network organizacije u kojoj se sprovode sertifikovane NLP edukacije.

Prijava za radionicu ovdje.

O predavaču: Danka Ćetković je diplomirala na Pravnom fakultetu u Podgorici, a pored toga ima i zvanje magistra menadženta i licencu NLP trenera. U javnom sektoru je radila 13 godina i bila PR Zavoda za zapošljavanje Crne Gore. Njena karijera nakon toga kreće u drugom smjeru. Više od 7 godina je preduzetnica i uspješno se bavi trenerskim i kosultanskim poslovima u oblasti unapređenja tzv. mekih vještina, poput komunikacijskih vještina, vještina prezentovanja i javnog nastupa, timskog rada, liderskih vještina, samopuzdanja i dr. Sarađuje, podržava i obučava brojne pojedince, kompanije, posebno mlade i buduće preduzetnike, žene preduzetnice, ali ima uspješnu saradnju sa Javnim sektorom, ministarstvima, Upravom za ljudske resurse, kao trenerica na brojnim trening programima.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.