Svečani prijem članova sportskih ekipa Ekonomskog fakulteta upriličen povodom osvajanja novog odličja




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Povodom osvajanja zlatne medalje odbojkaške ekipe Ekonomskog fakulteta u Univerzitetskoj ligi Crne Gore, dekan Ekonomskog fakulteta, prof. dr Mijat Jocović, upriličio je svečani prijem za članove sportskih ekipa Fakulteta organizovanih u okviru Sportsko-rekreativnog društva studenata ekonomije i menadžmenta "Ekomen".

Dekan Jocović je iskazao zadovoljstvo zbog novog uspjeha odbojkaške ekipe Fakulteta i čestitao im na osvojenom zlatnom odličju, ali i na tome što paralelno sa sportskim uspjesima postižu značajne rezultate i na ispitima. Ujedno, Dekan je istakao da Sportsko-rekreativno društvo "Ekomen" predstavlja primjer kvalitetnog odnosa i pristupa u organizaciji vannastavnih aktivnosti na Ekonomskom fakultetu.

Nikola Šćepanović, direktor društva "Ekomen", inače student druge godine akademskih studija, zahvalio se Dekanu na prijemu i podršci, uz vjeru da će se trend osvajanja medalja na univerzitetskim takmičenjima, ali i vannastavnih sadržaja u okviru Fakulteta nastaviti i u budućem periodu. Od strane odbojkaške ekipe, a kao znak zahvalnosti za podršku kolektiva Ekonomskog fakulteta sportskim ekipama, član tima Rajko Lečić, uručio je dekanu Jocoviću zlatnu medalju.

Odbojkaška ekipa Ekonomskog fakulteta, u posljednje dvije decenije, dominantna je u Univerzitetskim takmičenjima na nivou Crne Gore. Ove godine, zanimljivo je da je u timu bilo čak 8 dama. Za naš tim nastupali su: Andrea Radulović, Anđelija Petrović, Andrijana Popović, Mileva Magdelinić, Martina Šćepanović, Bojana Bulatović, Sara Globarević, Jovana Ljujić, Rajko Lečić, Igor Perović i Luka Knežević.

Susret je bio prilika da se ukaže na značaj bavljenja sportom, ali i sinergiju koja postoji na Fakultetu, a koja se lako primjećuje kroz česte događaje Sportskog društva "Ekomen" u kojima redovno i sa zadovoljstvom učešće uzimaju kako studenti tako i članovi kolektiva Ekonomskog fakulteta.

Prijemu su osim članova odbojkaške ekipe, prisustvovali i članovi ekipa u ostalim ekipnim sportovima, uključujući i košarkašku ekipu Ekonomskog fakulteta koja u narednoj sedmici kreće sa takmičenjem, i nadamo se, svoj put ka novoj medalji.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.