Brand Day na Ekonomskom fakultetu 12. aprila u 10:00h




<span class="CyrLatIgnore">Brand Day</span> na Ekonomskom fakultetu 12. aprila u 10:00h

Polazeći od činjenice da upravljanje brendom predstavlja jednu od glavnih preokupacija i sfera interesovanja uspješnih kompanija, kao i da brend ima sve veći značaj za potrošače, Ekonomski fakultet Univerziteta Crne Gore organizuje edukativno-poslovni događaj BRAND DAY – Kako izgraditi i pozicionirati brend u svijesti potrošača? 12. aprila 2023. godine u 10h u sali “Mediteran”.

Kreirati prepoznatljiv brend, koji može da se sa već uspješnim brendovima ravnopravno uključi u borbu za potrošače na domaćem tržištu, ali i na drugim tržištima, postaje jedan od ključnih faktora uspjeha. Otuda je cilj edukativno-poslovnog događaja da se kroz akademsku diskusiju i reprezentativne primjere iz crnogorske prakse ukaže na važnost izgradnje brenda i njegovog pozicioniranja na tržištu, kao i kreiranja optimalnih strategijskih odgovora za dugoročno upravljanje brendom i njegovom vrijednošću.  

Moderator događaja biće redovni profesor Ekonomskog fakulteta, prof. dr Boban Melović, dok će među panelistima biti prof. dr Jurica Pavičić, redovni profesor Ekonomskog fakulteta i prorektor za međunarodnu saradnju Univerziteta u Zagrebu, predstavnici relevantnih institucija, koje se bave pitanjima iz domena brendinga, kao i predstavnici uspješnih kompanija, koji će podijeliti svoja korporativna iskustva u izgradnji i pozicioniranju brenda na crnogorskom tržištu.

Dobro došli!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.