Brand Day sjutra na Ekonomskom fakultetu u 10:00 h




<span class="CyrLatIgnore">Brand Day</span> sjutra na Ekonomskom fakultetu u 10:00 h

Polazeći od činjenice da upravljanje brendom predstavlja jednu od glavnih preokupacija i sfera interesovanja uspješnih kompanija, kao i da brend ima sve veći značaj za potrošače, Ekonomski fakultet Univerziteta Crne Gore organizuje edukativno-poslovni događaj BRAND DAY – Kako izgraditi i pozicionirati brend u svijesti potrošača? 12. aprila 2023. godine u 10h u sali “Mediteran”.

Kreirati prepoznatljiv brend, koji može da se sa već uspješnim brendovima ravnopravno uključi u borbu za potrošače na domaćem tržištu, ali i na drugim tržištima, postaje jedan od ključnih faktora uspjeha. Otuda je cilj edukativno-poslovnog događaja da se kroz akademsku diskusiju i reprezentativne primjere iz crnogorske prakse ukaže na važnost izgradnje brenda i njegovog pozicioniranja na tržištu, kao i kreiranja optimalnih strategijskih odgovora za dugoročno upravljanje brendom i njegovom vrijednošću.  

Uvodnu riječ će imati dekan Ekonomskog fakulteta, prof. dr Mijat Jocović, moderator događaja biće redovni profesor Ekonomskog fakulteta, prof. dr Boban Melović, dok će među panelistima biti prof. dr Jurica Pavičić, redovni profesor Ekonomskog fakulteta i prorektor za međunarodnu saradnju Univerziteta u Zagrebu, predstavnici relevantnih institucija, koje se bave pitanjima iz domena brendinga, kao i predstavnici uspješnih kompanija, koji će podijeliti svoja korporativna iskustva u izgradnji i pozicioniranju brenda na crnogorskom tržištu.

Agendu događaja možete naći ovdje.

Dobro došli!

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.