Ekonomski fakultet biće domaćin 13. Interkatedarskog skupa katedri za menadžment, organizaciju, preduzetništvo i marketing




Ekonomski fakultet biće domaćin 13. Interkatedarskog skupa katedri za menadžment, organizaciju, preduzetništvo i marketing

Izazovi menadžmenta, marketinga i preduzetništva u uslovima razvoja vještačke inteligencije tema je 13. Interkatedarskog skupa katedri za menadžment, organizaciju, preduzetništvo i marketing koji će u periodu od 21 – 22. septembra biti održan u Podgorici. Organizator ovog tradicionalnog skupa koji je prilika za razmjenu ideja, upoznavanje sa najnovijim trendovima u predmetnim oblastima, i snažna platforma za saradnju među učesnicima skupa, ove godine je Ekonomski fakultet Univerziteta Crne Gore – Katedra za menadžment i marketing.

Osim radnog dijela skupa, koji će se odvijati u paralelnim sesijama, biće organizovane i dvije panel diskusije: Izazovi menadžmenta obrazovanja u uslovima razvoja vještačke inteligencije i Uloga IT industrije u funkciji unapređenja konkurentnosti: vještačka inteligencija kao realnost poslovne ekonomije. Preliminarnu agendu Interkatedarske konferencije možete pronaći ovdje.

Intekatedarski skup katedri za menadžment, organizaciju, preduzetništvo i marketing Jugoistočne Evrope je skup koji se već 13 godina uzastopno održava, a učesnici su predstavnici akademskog osoblja Katedri za menadžment, organizaciju, preduzetništvo i marketing iz cijele Jugoistočne Evrope, posebno iz zemalja Zapadnog Balkana.

Ukoliko želite da prisustvujete ovom događaju, možete popuniti PRIJAVNI FORMULAR.

Dobro došli!

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.