Radionica o rukovođenju vremenom kao ključnom faktoru za preduzetnički uspjeh 26. septembra




Radionica o rukovođenju vremenom kao ključnom faktoru za preduzetnički uspjeh 26. septembra

Univerzitet Crne Gore poziva sve zainteresovane studente da prisustvuju besplatnoj radionici na temu „ Time management kao ključni faktor preduzetničkog uspjeha“, koja će se održati u utorak, 26. septembra u 11:30h u amfiteatru 001, na Ekonomskom fakultetu UCG

Radivoje Drobnjak, programski menadžer u Naučno-tehnološkom parku Crne Gore upoznaće sve pristutne zašto je dobra organizacija vremena bitna u svim segmentima života, sa posebnim akcentom na preduzetnički uspjeh.

Besplatnu edukativnu radionicu kao poklon brucošima generacije 2023/2024, organizuju   Coca-Cola HBC Crna Gora, projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA), Univerzitet Crne Gore, Ekonomski fakultet Podgorica i Studentski parlament Crne Gore u okviru programa Coca-Cola podrška mladima.

Nakon završetka radionice, pozivamo sve mlade da svoju posebno dizajnirane Evropske omladinske kartice (EYCA), preuzmu u studentskoj službi njihovog fakulteta, koja će im omogućiti korišćenje preko više od 250 popusta u Crnoj Gori, kao i više od 70.000 povoljnosti širom Evrope.

Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori implementira NVO Centar za omladinsku edukaciju, uz podršku Ministarstva sporta i mladih, a Univerzitet Crne Gore predstavlja partnera u akademskom sektoru.

O programu Evropska omladinska kartica (EYCA) :

Evropska omladinska kartica (EYCA) je međunarodni društveno odgovorni program koji mladim ljudima (13-29 godina) omogućava ulazak u svijet informacija, mobilnosti, neformalne edukacije, umrežavanja na nacionalnom i evropskom nivou, kao i korišćenja velikog broja povlastica u Crnoj Gori (kroz partnerstvo sa više od 250 kompanija) i Evropi (više od 70.000 kompanija).

Značaj ovog progama i pozitivne efekte na našu omladinu prepoznalo je Ministarstvo sporta i mladih i Vlada Crne Gore kroz brojna strateška dokumenta među kojima se posebno izdvajaju: Srednjoročni plan rada Vlade Crne Gore (2022-2024) i Program osnaživanja Evropske omladinske kartice (EYCA) za period od 2022. do 2024. godine. Takođe, ovaj najpopularniji omladinski program u Crnoj Gori je zadobio i četiri međunarodne nagrade za najbolju implementaciju projekta u Evropi, a priznanja su došla glasovima kolega iz više od 37 zemalja starog kontinenta. 

Univerzitet Crne Gore od akademske 2021-2022. svim brucošima besplatno distribuira kobrendirane EYCA & UCG benefit kartice.

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.