Sajam stručnog osposobljavanja - Meet & Talk 26. oktobra na Ekonomskom fakultetu




Sajam stručnog osposobljavanja - <span class="CyrLatIgnore">Meet & Talk</span> 26. oktobra na Ekonomskom fakultetu

Uvažavajući značaj povezivanja studenata, koji su svoju diplomu stekli na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, i njihovih potencijalnih budućih poslodavaca, Centar za razvoj karijere Ekonomskog fakulteta organizuje susret poslodavaca,  koji su oglasili slobodna mjesta za ekonomiste/menadžere u okviru aktuelnog Programa stručnog osposobljavanja visokoškolaca, sa diplomiranim studentima Ekonomskog fakulteta koji imaju pravo prijave na navedeni program. 

Događaj će se održati u četvrtak 26. oktobra u periodu od 12 do 14 h ispred amfiteatra "Montenegro"

Susret poslodavaca i visokoškolaca, koji organizujemo u zgradi Ekonomskog fakulteta, imaće formu sajma na kojem će poslodavci imati prostor za predstavljanje i razgovor sa zainteresovanim studentima. 

Ovom prilikom pozivamo sve studente da uzmu učešće u događaju koji će im omogućiti da uspostave neposrednu komunukaciju sa potencijalnim poslodavcima, kako bi izvršili pravi izbor mjesta gdje će započeti svoju profesionalnu karijeru. 

U cilju što efikasnije organizacije događaja, potrebno je potvrdite svoje prisustvo popunjavanjem sljedeće web forme:

https://docs.google.com/forms/d/1UuhICcvVxXttcAC_g8Tv5zZlre4whFbZaJF74UmZgV8/edit 

Za sva pitanja i nedoumice, možete kontaktirati našeg saradnika u nastavi i rukovodioca Centra za razvoj karijere mr Nikolu Martinovića, putem email adrese: nikola.m@ucg.ac.me odnosno karijera.ef@ucg.ac me.

Dobro došli!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.