Otvoren je poziv za prijave za Global UGRAD stipendiju




Otvoren je poziv za prijave za <span class="CyrLatIgnore">Global UGRAD</span> stipendiju

Ukoliko imaš želju da jedan semestar svojih studija provedeš na nekom od univerziteta u SAD, a pri tom si student dodiplomskih studija Ekonomskog fakulteta, ovo je poziv za tebe!

Otvoren je poziv za prijave za Global UGRAD stipendiju.

Poziv je otvoren od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, a namijenjen je talentovanim studentima, državljanima Crne Gore, koji će dobiti stipendije za razmjenu na nivou osnovnih studija u trajanju od jednog semestra na univerzitetima ili koledžima u Americi.

Program omogućava budućim liderima da se upoznaju sa američkim društvom, kulturom i akademskim institucijama i pruža im mogućnost da unaprijede svoje profesionalne vještine, kao i da predstave svoju kulturu i tradiciju američkim studentima.

Više o samom programu i uslovima zainteresovani studenti mogu pronaći na internet stranici ambasade: https://me.usembassy.gov/global-ugrad/,  a aplicirati isključivo on-line putem linka: https://webportalapp.com/sp/ugrad_student_application_2024. 

Rok za aplikacije je 15.12.2023.godine.

Ukoliko imaš pitanja o načinu apliciranja ili želiš da dobiješ više informacija o realizaciji ovog programa razmjene, pozivamo te da dođeš na prezentaciju GlobalUGRAD programa koja će biti održana na Ekonomskom fakultetu u ponedjeljak 4. decembra sa početkom u 13:00 časova u Profesorskoj sali.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.