Poziv za učešće u ljetnjem programu u Torunu – TELSP 2024




Poziv za učešće u ljetnjem programu u Torunu – TELSP 2024

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da učestvujete u predstojećem Ekonomsko-pravnom ljetnjem programu u Torunu, Poljska (TELSP 2024). Ovo je izuzetna prilika da unaprijedite istraživačke vještine steknete dragocjeno iskustvo u međunarodnom okruženju.

TELSP nudi međunarodnim studentima zainteresovanim za discipline ekonomije, menadžmenta, finansija i prava mogućnost da vode četvoronedeljni ljetnji istraživački projekat iz oblasti ekonomije, menadžmenta, prava i finansija.

Program će se održati od 19. avgusta do 15. septembra 2024. godine i sastojaće se od niza predavanja, seminara, radionica i ekskurzija u vezi sa različitim aspektima ekonomskih i pravnih sistema. Pored akademskih aktivnosti, program će uključivati i razne kulturne i društvene događaje, omogućavajući studentima da iskuse bogatu istoriju i kulturu Torunj i Poljske.

Za svakog učesnika biće obezbijeđen studentski smještaj i dnevnica od 70 PLN (~15 eura), što je dovoljno za pokrivanje troškova života tokom boravka u Poljskoj. Troškove puta i osiguranja snose sami studenti.

Rok za dostavljanje prijava je 8. mart u 14h.

Detaljne informacije i spisak potrebne dokumentacije dostupan je na sajtu: https://tssp.umk.pl/telsp/index.html

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.