Prijavite se za predavanje - Psihologija i ekonomija riječi u eri distrakcije




Prijavite se za predavanje - Psihologija i ekonomija riječi u eri distrakcije

Kao nikada do sada, poslovni rezultat zavisi od slova. Dobra riječ vodi u download, loša u prigovor. Komentar može izazvati revolt, #hashtag (#metoo) revoluciju. Kako pisati za um, zašto riječ “slova” ima u sebi riječ “lova”  i što to znači za mene, studenta ekonomije? 

Odgovore na ova pitanja dobićete na predavanju Psihologija i ekonomija riječi u eri distrakcije koje će, u susret obilježavanju Međunarodnog dana studenta, održati psiholog Boris Šurija.

Prijavite se za prisustvo predavanju OVDJE.

O predavaču:  Osnivač Behavea, psiholog Boris Šurija, prepoznat je kao jedan od vodećih talenata u poslovnoj psihologiji u Evropi. Nominovan je kao jedan od Top 35 under 35 EU inovatora od strane MIT-a 2017. godine. Učestvovao je i na Svjetskom ekonomskom forumu (WEF) u Davosu 2015. godine. Sa svojim timom osvojio je nagradu za najbolji CX projekt na svijetu s Deutsche Telekomom (2020). Boris pomaže organizacijama u ostvarivanju poslovnih ciljeva utjecajem na ponašanja internih i vanjskih korisnika. Kao posljednju inovaciju, Boris je suosnovao platformu za psihološki privlačnu i poslovno učinkovitu komunikaciju nazvanu Lexi.hr, zasnovanu na AI.

Predavanje organizujemo u saradnji sa NLB bankom, EYCA karticom i Mastercardom.

Dobro došli!

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.