Praktični izazovi u osiguranju - prijavi se za Case study takmičenje i osvoji vrijednu nagradu!




Praktični izazovi u osiguranju - prijavi se za <span class="CyrLatIgnore"> Case study</span> takmičenje i osvoji vrijednu nagradu!

Šta je životno osiguranje? Na kojem je stepenu razvoja u Crnoj Gori? Koji su glavni izazovi sa kojima se bore kompanije životnog osiguranja u našoj državi i kakva je perspektiva razvoja ovog segmenta osiguranja?

Ovo su samo neka od pitanja na koja će odgovore dati predstavnici kompanije Wiener Städtische životno osiguranje Podgorica a.d studentima koji se prijave za učešće na događaju Praktični izazovi u osiguranju u petak, 12.4.2024. godine sa početkom u 10h (sala 103).

Studenti će imati priliku da se upoznaju sa potpuno novim proizvodom životnog osiguranja Unit-linked osiguranjem – proizvodom koji spaja i osiguranje i investiranje u jednu cjelinu, a nakon toga, biće organizovano Case study takmičenje. Studenti će se takmičiti u timovima od po tri člana, a za najbolje su obezbijeđene i novčane nagrade:

  • I mjesto – 300€
  • II mjesto – 200€
  • III mjesto – 100€

Nagradni fond je obezbijedio sponzor događaja, Wiener Städtische životno osiguranje Podgorica a.d.

Studenti se mogu prijaviti za takmičenje u svojstvu tima (do tri člana) na linku PRIJAVA ZA TAKMIČENJE najkasnije do srijede 10.4.2024. godine do 16h. Pravila takmičenja se, takođe, nalaze na navedenom linku.

Prijavu prisustva je moguće obaviti OVDJE.

Detaljnu agendu možete pronaći u prilogu.

Osigurajte svoje mjesto u svijetu osiguranja! Pridružite nam se na putovanju učenja, istraživanja i inovacija!

Dobro došli!

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.