Svaki uspjeh jednako kao i izazov vrijedna je prilika za sticanje znanja - poručeno studentima na događaju posvećenom preduzetništvu




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Studenti zainteresovani za temu preduzetništva ispunili su danas salu Mediteran na Ekonomskom fakultetu na još jednom Small Business Talks događaju organizovanom u okviru platforme Biću preduzetnik/ca.

Veliko interesovanje vladalo je za razgovor koji su docent dr Vladimir Đurišić i mr Nikola Mišnić vodili sa, nekad našim studentom, a danas uspješnim preduzetnikom Ilijom Pavićevićem.

Ilija je sa studentima podijelio svoju priču o uspjehu koji nije došao lako i odjednom, već je za to bilo potrebno dosta znanja, truda i upornosti. On je danas vlasnik agencije Perla koja se od 2018. godine bavi profesionalnim upravljanjem i održavanjem stambenih zgrada u Podgorici.

Kao naš alumnista, poručio je prisutnim studentima da ga je znanje koje je stekao na Ekonomskom fakultetu ohrabrilo da se upusti u preduzetničke vode, ali da je za uspjeh bilo neophodno da to znanje godinama proširuje i unapređuje radom u praksi. Poručio im je i da je svaki uspjeh na tom putu bio, jednako kao i svaki izazov, vrijedna prilika za sticanje znanja.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.