Info dan o CROSS-REIS projektu 14. maja na Ekonomskom fakultetu




Info dan o <span class="CyrLatIgnore">CROSS-REIS</span> projektu 14. maja na Ekonomskom fakultetu

Poštovane koleginice i kolege,

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na CROSS-REIS INFO DAN, koji će biti održan 14. maja na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore sa početkom u 10h u sali Mediteran.

Info dan ima za cilj da saopšti uzbudljive izglede projekta CROSS-REIS, pionirske inicijative koja povezuje saradnju između visokoškolskih i naučnoistraživačkih institucija širom Evrope. Nadamo se da će ovaj događaj doprinijeti širem razumijevanju i angažovanju zainteresovanih strana u implementaciji projekta i poslužiti kao platforma za predstavljanje budućih inicijativa.

  • Pridružite nam se u uvodnom izlaganju prof. dr Mijata Jocovića, dekana Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.
  • Imajte uvid u ciljeve i planove za naredni period projekta CROSS-REIS uz prezentaciju prof. Ane Lalević Filipović, koordinatorke projekta.
  • Istražite CROSS-REIS kroz prizmu institucija podrške, kao što su EKO FOND i Agencija za zaštitu životne sredine Crne Gore, uz prezentacije Draška Boljevića i Milana Gazdića.
  • Uključite se u diskusiju i postavljajte pitanja tokom interaktivne sesije nakon prezentacija.
  • Odmorite se i povežite se uz kafu prije nego što uđete u diskusiju okruglog stola o napretku Crne Gore ka cirkularnoj ekonomiji.
  • Saslušajte stručnjake iz privatnog i javnog sektora, uključujući predstavnike Agencije za zaštitu životne sredine Crne Gore, Ministarstva ekonomskog razvoja, Privredne komore, kompanije Remid VIS, i „Zelenog talasa“.
  • Pratite najavu budućih aktivnosti u okviru projekta CROSS-REIS, uključujući konferenciju MICEB 2024 na temu „Zeleno preduzetništvo i inovacije“.

Link za prijavu prisustva: https://forms.gle/BQfJHwajNhc6LHo48

Detaljnu agendu možete pronaći u prilogu.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da doprinesete istraživanju održivog razvoja. Sa nestrpljenjem očekujemo vaše učešće na događaju!

Dobro došli!

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.