Gostovanje predstavnika Inovaciono preduzetničkog centra Tehnopolis




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U okviru realizacije praktične nastave na predmetu Biznis, održano je predavanje o aktivnostima Inovaciono preduzetničkog centra Tehnopolis iz Nikšića, Biznis inkubatora u okviru njega, kao i coworking prostora za rad koji će biti otvoren krajem narednog mjeseca. 

Na samom početku predavanja, studenti su upoznati sa razvojem Tehnopolisa od idejnog projekta i nekadašnjeg Doma vojske pa do današnjeg objekta koji se nalazi u centru Nikšića na površini od 2000 m2, i koji predstavlja prvi od tri impulsna centra u okviru budućeg Naučno-tehnološkog parka Crne Gore.

Predavanje su održali marketing menadžerka IPC Tehnopolis, Aleksandra Mrkaić i menadžerka biznis inkubatora, a studentima su predstavljeni i rad biznis inkubatora, programskog i projektnog sektora, kao i sektora za marketing, strategiju i analizu.

Sjajna atmosfera na Ekonomskom fakultetu upotpunjena je diskusijom o značaju umrežavanja, zajedničkog rada, kao i važnosti podrške koju biznis inkubatori poput Tehnopolisa pružaju početnicima u biznisu.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.