Dugogodišnja saradnja sa Univerzitetom u Nici




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Ekonomski fakultet UCG posjetili su danas rektor Univerziteta Azurna obala Žan – Mark Gambodom i visoki predstavnici Univerziteta u Nici Sofija Antipolis.
 
Članovi delegacije bili su i prorektor Univerziteta u Nici Sofija Antipolis prof. dr Stefane Ngomai, dekan Ekonomskog fakulteta Nica Sofija Antipolis prof. dr Eric Nasica, kao i redovni profesor na tom fakultetu prof. dr Srđan Redžepagić. Goste je primio prodekan za međunarodnu saradnju prof. dr Saša Popović sa članovima Uprave.
 
Tokom susreta istaknuta je kao veoma značajna i uspješna dugogodišnja saradnja koju imaju naše dvije institucije na osnovu potpisanog Sporazuma o programu dvojnih diploma za bečelora u ekonomiji, poslovanju i administraciji.  
 
Razmatrano je proširenje dosadašnje bilateralne saradnje, posebno kroz zajednički master studijski program u oblasti ekonomije.
 
Takođe je bilo riječi i o nastavku saradnje u zajedničkom istraživačkom radu, daljoj razmjeni studenata, univerzitetskih profesora i istraživača, kao i njihovom učešću na konferencijama, simpozijumima i seminarima.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.