Saradnja sa još jednom uspješnom kompanijom




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Ekonomski fakultet iz dana u dan proširuje mrežu partnera iz biznis sektora. Danas je dekan prof. dr Nikola Milović potpisao sporazum o saradnji sa firmom „Amplitudo“, čije se djelatnosti odnose na razvoj i distribuciju softvera, primjenu ICT rešenja, digitalni marketing i sl.

Fakultet i pomenuta kompanija sarađivaće sa ciljem da studenti Ekonomskog fakulteta steknu znanja i vještine u oblasti digitalnog marketinga kako bi se što bolje pripremili za savremeno tržište rada. Oblici saradnje biće brojni – gostujuća predavanja stručnog kadra koji će edukovati studente o benefitima korišćenja ICT tehnologije i savremenim tehničkim, tehnološkim i poslovnim rešenjima, zatim kroz organizovanje stručne prakse za naše studente u toj kompaniji i sl.

 

Odmah nakon potpisivanja Sporazuma uslijedila je prva aktivnost – direktor kompanije “Amplitudo” g-din Nenad Novović održao je predavanje studentima prve godine na temu “Društvene mreže za rast biznisa” tokom kojeg se osvrnuo na sve značajniju ulogu digitalnog marektinga u savremenom poslovnom svijetu.

 

Predavanje je održano u okviru manifestacije “Dani brucoša” koja traje na Ekonomskom fakultetu.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.