Prijavite se za plaćenu stručnu praksu u Udruženju Roditelji




Prijavite se za plaćenu stručnu praksu u Udruženju Roditelji

Udruženje Roditelji poziva studente III i IV godine studija na Ekonomskom fakultetu Crne Gore da se prijave za stipendiranje u trajanju od pola godine, nakon čega će imati i mogućnost  trajnijeg zapošljavanja. U toku perioda stipendiranja odabranim kandidatima je obezbijeđena stipendija u iznosu do 200 eura.

Mogućnost učešća imaju studenti koji imaju prebivalište na teritoriji Podgorice.

Za učešće u javnom pozivu neophodno je podnjeti CV, motivaciono pismo i kontakt podatke.Prijave se dostavljaju putem maila udruzenje.roditelji@gmail.com do 28. februara 2019. godine. Izbor studenata će biti završen do 5.marta 2019. godine.

Tim udruženja Roditelji, može pomoći studentima da se upoznaju sa organizacionim knjigovodstvom, upravljanjem projektima, evropskim fondovima, pripremom projektnih prijedloga i izvještavanjem narativnim i finansijskim. Naše socijalno preduzeće Kreativa lab se bavi digitalnim marketingom, organizacijom događaja, izdavanjem u zakup reklamnog prostora na našim sajtovima (Roditelji.me, Porodični vodič...)

Praktikanti i stipendisti imaće priliku da rade sa timom udruženja Roditelji koji čine profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u oblastima projektnog i finansijskog menadžmenta, marketinga, komunikacija, event menadžement, dizajna idr.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.