The Right Start počinje u ponedjeljak




The Right Start počinje u ponedjeljak

Manifestacija The Right Start biće otvorena u ponedjeljak, 18.februara predavanjem predsjednika Privredne komore Crne Gore, gospodina Vlastimir Golubovi na temu "Poslovanje u Crnoj Gori, izazovi i šanse", koju će osvijetliti iz različitih uglova zahvaljujući svom bogatom višegodišnjem poslovnom iskustvu, ali posebno iz ugla predsjednika najvažnije organizacije koja okuplja crnogorske privrednike.

Kratka biografijaVlastimir Golubović je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore. Profesionalnu karijeru započeo je u Opštini Danilovgrad kao inspektor Uprave prihoda, potom se u Industriji mašina „Radoje Dakić” bavio poslovima izvoza, a radio je kao rukovodilac finansijsko komercijalne službe u Kazneno-popravnom domu. U „Crnagoracoopu“ rukovodio je Službom nabavke, dok je u „Metaloservisu” iz Vrbasa bio direktor predstavništva za Crnu Goru. Od 1992. godine je predsjednik kompanije „Veletex”, čiji je vlasnik. Suvlasnik je i član upravnog Odbora „Ruža Vjetrova Resort“ DOO.

U Privrednoj komori Crne Gore bio je član, a potom i predsjednik Odbora udruženja trgovine (od 2004. do 2007. godine), predsjednik Skupštine ove asocijacije u dva mandata (od 2007. do 2011. godine i od 2011. do 2015. godine), dok je od 2015. godine bio član njenog Upravnog odbora.

Predavanje će početi u 09:00 h u sali Mediteran. 

Dobro došli!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.