Pratite uživo na linku prvu studentsku onlajn konferenciju Ekonomskog fakulteta UCG




Pratite uživo na linku prvu studentsku onlajn konferenciju Ekonomskog fakulteta UCG
Vijeće studenata i Savez studenata Ekonomskog fakulteta organizovaće, 5. juna, u 12.00 sati, prvu studentsku onlajn konferenciju u Crnoj Gori, pratite uživo na:
 
 
Idealna je prilika da sa ovom konferencijom obilježimo 60 godina postojanja najstarije visokoobrazovne ustanove u Crnoj Gori.
 
Onlajn “Bank&Business” konferencija, zakazana je za 12h na Ekonomskom fakultetu, a studenti će imati priliku da putem lajv strima prate jednočasnovnu panel diskusiju na temu “Uticaj krize izazvane virusom COVID-19 na bankarski sektor u Crnoj Gori”.  Zahvaljujući odličnoj saradnji koju imamo sa studentskim organizacijama fakulteta ekonomije iz regiona, priliku da čuju paneliste imaće i kolege sa svih ekonomskih fakulteta iz regiona.
 
Gosti ovogodišnje konferencije će biti: Jelena Vuletić - Izvršni direktor sektora za rizike u Hipotekarnoj banci, Danilo Begović -
direktor sektora privrede u Erste banci, prof. dr Gordana Djurović -redovni profesor na Ekonomskom fakultetu, prof. dr Danijela Jaćimović - redovni profesor na Ekonomskom fakultetu.
 
Ovo je još jedan pokazatelj da studenti Ekonomskog fakulteta planirane aktivnosti sprovode uprkos otežavajućim okolnostima koje su zadesile našu Državu i cijeli svijet.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.