Informator FDU - Cetinje za upis na osnovne i master studije 2023.
 Informator FDU - Cetinje za upis na osnovne i master studije 2023.

Fakultet dramskih umjetnosti kroz kampanju pod sloganom „Ispričaj svoju priču – upiši FDU“, je za svoje buduće studente kao i za sve zainteresovane pripremio informator koji sadrži opširne i najbitnije informacije o Fakultetu dramskih umjetnosti – njegovom nastanku i istoriji, projektima, međunarodnoj saradnji, kao i sva tri studijska programa Osnovnih studija: Gluma, Drama i Pozorište, Film i Mediji kao i studijske programe Master studija: Gluma, Pozorišna i Filmska Režija, Produkcija i Dramaturgija – za sve one koji žele da nastave školovanje na našem Fakultetu. Uz to, svi (budući) studenti se mogu informisati o strukturi prijemnih ispita za Osnovne kao i za Master studije i nastavnom kadru Fakulteta.

Takođe, kroz niz često postavljenih pitanja, ovaj informator će pomoći oko dilema koje se javljaju svim studentima a odgovori će im pomoći da lakše donesu odluku o upisu na nekom od tri studijska programa.


Zato „Ispričaj svoju priču - upiši FDU!“DokumentiNe propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.