Izdavanje uvjerenja o završenim specijalističkim studijama




Obavještavaju se studenti specijalističkih studija (generacija 2020/21), koji su odbranili specijalističke radove, da zahtjeve za izdavanje uvjerenja o završenim specijalističkim studijama mogu predati na šalteru Službe za studentska pitanja svakog radnog dana od 11 do 13h. ( zahtjevi se mogu podići na šalteru Službe za studentska pitanja ili odstampati sa web stranice Pravnog fakulteta UCG).
 
Studenti su dužni da uz zahtjev za izdavanje uvjerenja koji se prethodno mora ovjeriti u biblioteci Pravnog fakulteta, na šalteru Službe za studentska pitanja dostave i indeks.
 
Napomena:
Mole se studenti da zahtjeve za izdavanje uvjerenja predaju u što skorijem roku, kako bi mogli da podignu uvjerenja o završenim specijalističkim studijama do 23. jula 2021. godine, s obzirom da će Služba za studenstka pitanja u punom kapacitetu raditi do 23. jula 2021. godine, zbog odlaska zaposlenih na kolektivni godišnji odmor od 26. jula do 29. avgusta 2021. godine, shodno Akademskom kalendaru UCG za studijsku 2020/21 godinu.
 
Služba za studenstka pitanja

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.