Info dan o međunarodnoj mobilnosti studenata 




Info dan o međunarodnoj mobilnosti studenata 

U susret konkursima za međunarodnu mobilnost studenata Pravnog fakulteta, obavještavamo vas da će se 17.10.2023. godine, sa početkom u 10:00h, održati Info dan o međunarodnoj mobilnosti studenata, u sali IV Pravnog fakulteta.

Studentima će se obratiti prodekan za međunarodnu saradnju, prof. dr Vladimir Savković, kao i članovi Komisije za mobilnost, mr Nikolina Tomović, saradnica u nastavi i Ognjen Kovačević, student master studija.

Info dan se organizuje sa ciljem promovisanja programa studentske mobilnosti i prezentovanja procesa prijave, potrebnih dokumenata, kriterijuma za odabir studenata i benefita koje slični programi imaju za polaznike.

Pozivaju se svi zainteresovani studenti da prisustvuju Info danu i informišu se o mogućnostima prijave. Na događaju će prisutni imati priliku da čuju i o iskustvima studenata koji su pohađali različite programe mobilnosti, ali i da učestvuju u diskusiji i postave pitanja.

Studenti se pozivaju da se u susret Info danu upoznaju i sa ranije objavljenim Uputstvom za prijavljivanje na konkurse studentskih razmjena: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1263/objava/115121-uputstvo-studentima-za-prijavljivanje-na-konkurse-studentskih-razmjena 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.