Elektrotehnički fakultet, 21.01.2021

U januarskom ispitnom roku na Elektrotehničkom fakultetu jednaka očekivanja od studenataVećina ispita na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore u januarskom ispitnom roku odvija se u pisanoj formi, prema rasporedu završnih i popravnih završnih ispita, koji je objavljen krajem decembra.

Prodekan za nastavu na ovom fakultetu prof. dr Vesna Rubežić kazala je da se ispiti odvijaju u grupama, u skladu sa preporučenim epidemiološkim mjerama.

“OčekiImagevanja od studenata se ne razlikuju od onih u prošlom januarskom roku, prije početka epidemije u Crnoj Gori. Mi smo, sve ovo vrijeme, nastojali da održimo kvalitet nastave. Veliki procenat nastave je održan uživo, naročito za brucoše”, kazala je Rubežić.    

Predispitne obaveze koje nisu bile završene do kraja decembra realizovane su u periodu od 11. do 15. januara 2021. godine.

“Sve zaostale i nezavršene obaveze do decembra, usljed onlajn nastave, mogle su da se nadomjeste početkom januara, uključujući i praktične laboratorijske vježbe, uz strogo poštovanje epidemioloških mjera”, kazala je Rubežić.  

Do  sada, dodala je, nije bilo velikog broja studenata koji su prijavljivali da su u samoizolaciji te ne očekuje da će u martu, odobrenom dodatnom „korona“ ispitnom roku biti većeg broja studenata.

Za sada, većina studenata koristi redovne termine za ispite.

 

Medijske objave:

https://www.cdm.me/drustvo/ucg-jednaka-ocekivanja-studenata-u-januarskom-roku-na-elektrotehnickom-fakultetu/

https://www.portalanalitika.me/clanak/u-januarskom-ispitnom-roku-na-elektrotehnickom-fakultetu-jednaka-ocekivanja-od-studenata

https://mladiniksica.me/u-januarskom-ispitnom-roku-na-elektrotehnickom-fakultetu-jednaka-ocekivanja-od-studenata/

 

Broj posjeta : 725