Studenti rukovode projektom kampanje - Elektrotehnički fakultet je mjesto za odabrane




Studenti rukovode projektom kampanje - Elektrotehnički fakultet je mjesto za odabrane

Nakon dugogodišnjeg međusobnog podržavanja i vrlo uspješne saradnje na projektima lokalnog i internacionalnog karaktera, uprava Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore  na čelu sa dekanom prof. dr Sašom Mujovićem, odlučila je da studentskim organizacijama ETF-a povjeri organizaciju i sprovođenje cjelokupne kamapanje  promocije Fakulteta maturantima srednjih škola.

“U godini proslave jubileja – 60 godina postojanja Elektrotehničkog fakulteta, ponosni na ostvarene rezultate i renome koji Fakultet uživa, želimo posebno apostrofirati naše studente i poslati jasnu poruku javnosti da su oni važna mjera vrijednosti Elektrotehničkog fakulteta, da ih neizmjerno uvažavamo i da imamo beskrajno povjerenje u njihove sposobnosti, kreativnost i jak osjećaj pripadnosti Fakultetu. Smatramo da su zreli, da su prerasli epizodne uloge i da je pravo vrijeme da budu lideri projekta koji je veoma bitan za Fakultet. Zato sam im naveo ličnu spremnosti, kao i spremnost mojih kolega da im se stavimo na raspolaganju i da sprovodimo zadatke koji su oni osmislili. Ovim gestom želimo podstaći cijelu akademsku zajednicu Crne Gore da vjeruje studentima i da uz njihovu aktivnu pomoć gradimo bolji i atraktivniji Univerzitet, istakao je dekan Mujović.

U susret upisu 61. generacije studenata na Elektrotehnički fakultet, Evropsko udruženje studenata elektrotehnike - EESTEC LC Podgorica i Savez studenata elektrotehničkog fakulteta - SSETF su kreirali opsežnu marketinšku kampanju čiji je glavni cilj upoznavanje maturanata sa studijama elektrotehnike. Srednjoškolci će dobiti sve neophodne informacije koje će im otkloniti  eventualne nedoumice oko upisa i studiranja, sa posebnim akcentom na prednosti koje mogu očekivati po okončanju studija na Elektrotehničkom fakultetu.

Glavni komunikacioni kanali ove kampanje će biti društvene mreže, a objave će biti dostupne i na sajtu Univerziteta Crne Gore. Maturantima će biti organizovane interaktivne prezentacije na kojima će dobiti odgovore zašto upisati Elektrotehnički fakultet, koje su to prednosti i šta izdvaja naš fakultet od ostalih  fakulteta. Biće upoznati sa studijskim programima, brojnim aktivnostima koje je Fakultet uspješno realizovao, podržao i koje će realizovati. Upoznaće se sa prostornim kapacitetima Fakulteta, renoviranim amfiteatrima i računarskim salama, kvalitetom kadra koji sprovodi nastavni proces, naučnoistraživačkom djelatnošću Fakulteta, kao i svim mogućnostima za studentski život, zabavu, putovanja i druženja. Biće im predstavljeni utisci bivših studenata Elektrotehničkog fakulteta, a danas uspješnih poslovnih ljudi, o tome šta su dobili studirajući Elektrotehnički fakultet i da li je to znanje bilo dovoljno da dosegnu pozicije na kojima se nalaze.

Konačno, studentska kampanja će pokazati zašto je Elektrotehnički fakultet mjesto za najbolje i zašto je privilegija biti dio ovakve institucije.

 

Medijske objave:

https://www.portalanalitika.me/clanak/studenti-rukovode-projektom-kampanje-elektrotehnicki-fakultet-je-mjesto-za-odabrane

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.