Poziv studentima za učestvovanje u IV Samitu o digitalnom razvoju Zapadnog Balkana




Poziv studentima za učestvovanje u IV Samitu o digitalnom razvoju Zapadnog Balkana

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore poziva sve zainteresovane studente iz oblasti kompjuterskog inženjeringa, da podnesu prijave za učešće u jednosatnoj radionici IV Samita o digitalnom razvoju Zapadnog Balkana.

Samit se održava od 11. do 13. oktobra 2021. godine, pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Crne Gore.

Učesnici Samita biće predstavnici šest ekonomija Zapadnog Balkana (Albanija. Bosna i Hercegovina, Kosovo*, Sjeverna Makedonija, Crna Gora i Srbija), Evropske komisije, Savjeta za regionalnu saradnju i drugih partnerskih organizacija.

Na jednosatnoj radionici u okviru Samita će učestvovati, pored predstavnika  studenata iz ovih zemalja, i predstavnici poslovnog sektora.

Zainteresovani studenti mogu poslati prijavu na e-mail adresu Karijernog centra – karijernicentar@ucg.ac.me

Prijava treba da sadrži sljedeće podatke:

  • ime,
  • prezime,
  • fakultet i studijski program
  • i kontakt telefon.

Prijave su otvorene do četvrtka, 2. septembara 2021. godine u 12h.

Događaj organizuje Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija u saradnji sa svim drugim institucijama vezanim za implementaciju digitalne agende u Crnoj Gori uz veliku podršku Vijeća za regionalnu saradnju (RCC).

 *This designation is without prejudice to positions on status, and is in line with UNSCR 1244 and the ICJ Opinion on the Kosovo Declaration”

 

Informacija više o ovom događaju dostupna je na linku: https://event.digitalsummitwb2021.com/event/digital-summit-western-balkans 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.