Stručna posjeta u cilju jačanja administrativnih i upravljačkih kapaciteta u Kotoru u okviru Ljetnje škole MONUSEN 2024




Stručna posjeta u cilju jačanja administrativnih i upravljačkih kapaciteta u Kotoru u okviru Ljetnje škole MONUSEN 2024

Sa zadovoljstvom najavljujemo predstojeću stručnu posjetu u okviru Ljetnje škole MONUSEN 2024, i predavanje koje će održati dr Luke Judd o vrijednosti ponude. Ova interaktivna sesija, koja će se održati u prostorijama Pomorskog fakulteta u Kotoru, osmišljena je da osnaži učesnike u pogledu upotrebe alata koji su neophodni za strukturiranje odjeljka o uticaju predloženog istraživanja i da poboljša njihove sposobnosti da primijene rezultate istraživanja u saradnji sa partnerima iz industrije.

Dr Luke Judd će opisati razlike između tehničkih karakteristika proizvoda/tehnologije i prednosti koje ona može imati za korisnika/kupca. Ova diskusija će pomoći učesnicima da identifikuju prednosti tehnologije, koja je ključna za efikasno komuniciranje istraživača i šire publike.

Tokom sesije, učesnici će primijeniti Strategyzer set alata za mapiranje tehničkih mogućnosti proizvoda ili tehnologije prema potrebama kupaca. Saznaće više i o porijeklu alata i njegovoj uspješnoj primjeni u različitim poslovnim i istraživačkim okruženjima, uključujući spin-out kompanije koje se generišu na univerzitetima.   

Agenda predavanja, kao i više informacija o predavaču nalazi se u prilogu.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.