Na Medicinskom fakultetu UCG popunjena sva mjesta u prvom upisnom roku




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Na svim studijskim programima na Medicinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, sva mjesta su popunjena u prvom upisnom roku, kazala je prodekanica za nastavu Medicinskog fakulteta UCG prof. dr Aleksandra Vuksanović-Božarić.

Ona je dodala da je u skladu sa očekivanim, interesovanje za upis na Medicinski fakultet u I upsinom roku bilo ogromno, za sve studijske programe - Medicina, Stomatologija, Farmacija, Visoka medicinska škola u Beranama i Primijenjena fizioterapija u Igalu.

„Medicinski fakultet Univerziteta Crne Gore upisuju najbolji đaci sa  završenim srednješkolskim obrazovanjem. Za upis na Medicinski fakultet,  na  svim studijskim programima sa diplomom  Luča 1  prijavilo se 83  kandidata , sa diplomom  Luča 2 prijaviloImage se  63 učenika. Najveće interesovanje je za studijske programe Medicina, Farmacija i Stomatologija“, saopštila je prodekanica.

Ona je istakla da je veliko interesovanje najboljih učenika reprezent statusa Medicinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore u obrazovnom procesu visokoškolskih  instutucija u Crnoj Gori.

Prodekanica Aleksandra Vuksanović-Božarić  poručila je brucošima da im želi puno uspjeha u studiranju na Medicinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, sa željom da budu uspješniji od svojih nastavnika i da svojim znanjima, vještinama, radom i idejama doprinesu unapređenju zdravstvenog sistema Crne Gore.

„Privilegija je biti doktor“, poručila je brucošima.

 

Povezane vijesti: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1283/objava/48885-veliko-interesovanje-za-upis-na-medicinskom-fakultetu-ucg

 

https://www.cdm.me/drustvo/popunjena-sva-mjesta-na-medicinskom-fakultetu/

http://www.antenam.net/drustvo/125593-na-medicinskom-fakultetu-popunjena-sva-mjesta-u-prvom-upisnom-roku

https://mnemagazin.me/2019/07/05/univerzitet-crne-gore-na-medicinskom-fakultetu-popunjena-sva-mjesta-u-prvom-upisnom-roku/

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.