Horizont Evropa: Poziv za učešće na dvodnevnoj onlajn obuci o specijalnom Tvining pozivu za Zapadni Balkan




Poštovani dekane Radunoviću,

Pozivamo Vas i kolege sa Vašeg fakulteta da se prijavite za dvodnevnu obuku o specijalnom Tvining pozivu za Zapadni Balkan u okviru novog Okvirnog programa EU za istraživanje i inovacije - Horizont Evropa (2021-2027), koja će se održati 6. i 8. septembra 2021. godine, putem Zoom platforme.

Obuka će se detaljnije fokusirati na ključne aspekte pomenutog Tvining poziva, s posebnim fokusom na obezbjeđivanje konkretnih smjernica za pisanje i unapređenje pojedinačnih djelova projektne aplikacije te prezentovanje najčešćih zamki i grešaka prilikom pisanja tvining projekata.

Podsjećamo da je ovaj poziv u okviru Horizont Evropa programa specifičan, jer istraživači iz Crne Gore imaju veću mogućnost da povuku sredstva u  odnosu na ostale pozive namijenjene naučnoj zajednici, a koji će biti objavljeni u narednom periodu.

Da biste učestvovali, neophodno je da se registrujete putem sljedećeg linka: https://forms.gle/LU4CAovzrmwb36rSA. Prijave su otvorene do petka, 3. septembra 2021. godine, do 13.00 časova, nakon čega će registrovanim učesnicima biti proslijeđen link za pristup onlajn događaju.

Više detalja, kao i agendu događaja možete naći na sljedećem linku: https://www.gov.me/clanak/dvodnevna-onlajn-obuka-o-specijalnom-twinning-pozivu-za-zapadni-balkan

Takođe, najljubaznije Vas molimo da ovaj poziv proslijedite ostalim zainteresovanim pojedincima u Vašoj mreži, kako bismo obezbijedili što veće učešće naše naučno-istraživačke zajednice.

S poštovanjem,

Lidija Vukčević

Samostalna savjetnica I u Direkciji za EU programe za nauku i istraživanje



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.