Plaćena praksa u Zavodu za intelektualnu svojinu Evropske unije -EUIPO
Zavod za intelektualnu svojinu Evropske unije (European Union Intellectual Property Office, EUIPO) pruža priliku za jednogodišnju plaćenu praksu studentima koji su završili osnovne ili master studije i studentima master studija, koji su zainteresovani za patente i njihovu komercijalizaciju, kroz Pan-European Seal Professional Traineeship program.

Program pruža jedinstvenu priliku za sticanje radnog iskustva u multikulturalnom okruženju u važnim institucijama Evropske unije koje se bave pitanjima intelektualne svojine. Odabrani kandidati će proći obuke, raditi na konkretnim zadacima kako bi primijenili stečeno znanje, a biće im dodijeljeni i iskusni tutori.

Prijave (motivaciono pismo, CV i diploma/uvjerenje o završenom stepenu studija) je potrebno poslati najkasnije do 3. marta na mejl adresu: razvojkarijere@ucg.ac.me kako bi Univerziet Crne Gore sačinio užu listu kandidata te je proslijedio Zavodu za intelektalnu svojinu EU.Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.