KONKURS ZA PRIJEM NOVIH ČLANOVA I OBNOVU ČLANSTVA




 
Prijatelji MoMSIC-a,
 
Po tradiciji i ove školske godine 2019/2020. raspisujemo konkurs za prijem članova u naše redove, kako novih, tako i starih koji treba da obnove svoje članstvo.
 
Članstvom ćete imati priliku da postanete prvenstveno dio naše porodice, ali i dio svjetske IFMSA organizacije koja broji 1,3 miliona studenata medicine iz 133 zemlje.
 
Kao član našeg tima stičete mogućnost zajedničkog učestvovanja u kreiranju, ali i radu u aktivnostima, projektima i na akcijama gdje ćemo medicinsko znanje primjenjivati u cilju promocije i unapređenja zdravlja građana Crne Gore. Osim druženja i akcija, pruža Vam se prilika da proputujete svijet na ljetnjim razmjenama u trajanju od mjesec dana i budete na edukaciji u velikim svjetskim bolnicama i klinikama. Pored razmjena imaćete šansu da pođete na razlicite regionalne i svjetske treninge i kongrese.
 
Svaki član MoMSIC-a dobija i dodatne poene na bodovnoj listi za razmjene.
 
MoMSIC je do sada postigao zavidan uspjeh na lokalnom I na internacionalnom nivou. U martu 2017. smo bili organizatori 66. Martovske Generalne Sjednice IFMSA - najvećeg svjetskog kongresa studenata medicine i mladih doktora i ugostili 1157 učesnika iz raznih krajeva svijeta, na šta smo jako ponosni.
 
Godišnja članarina iznosi 10E, koju možete uplatiti na žiro racun MoMSIC-a 530-26340-48 kod NLB Banke na ime "MoMSIC članarina". (uplatnicu sačuvajte jer će vam kasnije trebati da uploadujete sliku)
 
Ukoliko želite da se prijavite, to mozete obaviti na ovom linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9d9O1XJK8VKzddP8JrmwhfPLXqQu_Z2n7Oo4KwVkVt02Kqw/viewform
 
Konkurs će biti otvoren do 17.11.2019. do 23:59h.
 
Ukoliko imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili nejasnoće ne ustručavajte se da nas kontakirate.
 
S poštovanjem,
 
MoMSIC Team



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.