VAŽNO OBAVJEŠTENJE




Programiranje 2 organizovaće se u skladu sa odlukom Vijeća ETF a u smislu zadovoljenja epidemioloških standarda u sistemu par nepar. Prva grupa (studenti sa parnim brojem indeksa) dolaze na nastavu u naznačenu salu prve nedjelje dok druga polovina prati predavanja elektronskim putem. Studenti koji uživo prate predavanja moraju imati obezbjeđene maske i održavati distancu. Naredne nedjelje dolazi do zamjene grupa.

Preporučujem da odštampate prezentacije (2 slajda po stranici) i da pišete po prezentacijama kako bi se ubrzao proces i izbjeglo prepisivanje. Prepučujem da se uvjek naredna lekcija unaprijed pročita!

Nastava će se pokušati držati ritmom koji je moguće brži da bi se što manje zadržavali u zajedničkim prostorijama ali ne na uštrb znanja. Stoga se može očekivati da ponekad termin koji je predviđen bude probijen za nekoliko minuta ili da se naknadno zakažu on-line konsultacije.

Svi studenti iz prethodnih generacija koji nisu položili treba da prate ovaj kurs koji će biti organizovan ISKLJUČIVO u tekućem semestru.

Premda je nezahvalno predviđati pokušaćemo da prvi kolokvijum održimo 15. novembra na osnovu gradiva koje do tada bude obrađeno. Popravni kolokvijum je planiran za poslednju subotu u mjesecu decembru. Završni ispit bi se radio (i popravljao) u januarskom roku. Dinamika laboratorijskih vježbi i provjera biće naknadno oglašena.

Sva sindikalna pitanja oko dinamike nastave, literature (knjiga od Milićeva i Deitel & Deitel How to program C++? se preporučuju, itd itd. preporučuje se da se šalju na email predmetnog nastavnika i saradnika kako se ne bi za ta pitanja gubilo vrijeme.

PREDMETNI NASTAVNIK

Poziv za zoom meeting (ako ne bude izmjena važi do kraja kursa, ako se bude moralo preći na potpuno praćenje nastave online link će i dalje biti važeći)

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/83284416480?pwd=cm9hanpHVkFkclIxSEpXcGhleXZ1QT09

Meeting ID: 832 8441 6480

Passcode: rG3pE0

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.