Datum popravnog kolokvijuma i prijava




Popravni kolokvijum iz predmeta Organizacija i arhitektura računara I će se održati 25. maja 2023. godine. Tačan termin održavanja popravnog kolokvijuma će biti utvrđen nakon završetka prijava.

Studenti koji planiraju da rade popravni kolokvijum treba za isti da se prijave najkasnije do petka, 19. maja 2023. godine. Prijavljivanje se vrši preko sledeće forme: https://forms.gle/mj1duKBHyYeNmUcdA

Isti link za prijavu je okačen i u sklopu obavještenja na moodle platformi, te je prijavu potrebno popuniti samo jednom.

Napomena o mogućnostima polaganja popravnog kolokvijuma (na osnovu pravila utvrđenih prije redovnog kolokvijuma):

  • Studenti koji su u redovnom terminu radili kompletan kolokvijum a nijesu na svakom od dva dijela ostvarili po 8 poena ili više, u popravnom terminu mogu raditi samo kompletan kolokvijum.
  • Studenti koji su u redovnom terminu radili kompletan kolokvijum i na svakom od dva dijela ostvarili po 8 poena ili više, mogu da biraju da li će popravljati samo jedan dio ili kompletan kolokvijum.
  • Studenti koji su u redovnom terminu radili jedan od 2 dijela kolokvijuma, u popravnom terminu mogu raditi samo dio kolokvijuma koji nije rađen u redovnom terminu.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.