Plan aktivnosti do kraja aprila, predavanja i zadaci za aktivnost 3




Plan aktivnosti do kraja aprila, predavanja i zadaci za aktivnost 3

U utorak, 21.04. u 12h održaće se zoom vježbe (ne samo konsultacije). Za link se javiti saradniku na e-mail lazaro@ucg.ac.me do 11h istog dana. Do ponoći 24.04. treba predati domaći 3 na e-mail adresu fam.ef.ucg@gmail.com

U četvrtak, 23.04. u 12h održaće se zoom predavanja. Javite se do 11h za link na jedan od e-mailova profesora (vsasa@ucg.ac.me ili vladok@ucg.ac.me). Slajdovi su dati u prilogu i predviđeni su za predavanja za dvije naredne sedmice. Istog dana biće objavljena rješenja 10 zadataka, postavljenih prethodne sedmice. Poželjno je da ih pokušate riješiti samostalno, prije nego što pročitate rješenja.

Subota, 25.04. trebao je biti dan za kolokvijum. Kako se on zbog novonastale situacije neće održati toga dana, odlučili smo da u 10h na sajt fakulteta postavimo zadatak koji je potrebno poslati najkasnije do 10h20min isključivo na e-mail fam.ef.ucg@gmail.com, ukoliko želite osvojiti 2 bonus poena (po 1 za svaki od dva podzadatka). Rješenje mora biti ispisano hemijskom olovkom i svojeručno potpisano, uz broj indeksa. Slikate ga i pošaljete. Planirajte par minuta za ove radnje, jer e-mailovi poslati nakon 10:20 neće se uzeti u obzir, kao ni otkucana ili nepotpisana rješenja.

Studenti po starom sistemu (predmet Finansijska matematika- indeksi 2016 i ranijih godina) dobiće 4 poena (po 2 za svaku od dvije tačke zadatka u subotu), kao kompenzaciju što ne predaju domaće i redovne aktivnosti. Uslovi slanja su istovjetni i za njih. Termini Zoom predavanja i vježbi su isti i za ove studente (neće biti posebnih objava).

Krajnji rok za predaju aktivnosti br.3 (prilog) je utorak, 28.04. u ponoć. Predaju se kao i do sada, na propisani način na e-mail finaktmat@gmail.com  Ukoliko neko ne umije da koristi equation editor (integral i sl.) formule ovog puta može ispisati i rukom. Obratite pažnju koji zadatak treba da pošaljete (tabela sa imenima data je u prilogu).

Posljednje sedmice aprila slijede zoom predavanja i vježbe (nastavak aktuarske matematike), o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni. Kako u četvrtak, 23.04. počinjemo predavanja iz aktuarske matematike, poželjno je da do tada pročitate slajdove iz priloga, kako bi kvalitetnije pratili materiju.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.