Praćenje nastave zajedno sa master studentima




Predmet Matematičke metode u računarstvu na master studijama u zimskom semestru se potpuno sadržajem poklapa sa predmetom Matematika u računarstvu (napredni kurs) na specijalističkim studijama koje je rasporedom planiran u ljetnjem semestru. Nastava se na master studijama izvodi utorkom od 16:15 do 20:00 u svečanoj sali (sala preko puta studentske službe).

Studenti specijalističkih studija mogu pratiti nastavu, raditi domaće zadatke, kolokvijume i ispit sa master studentima, a ostvareni rezultati će biti priznati u narednom semestru za predmet na specijalističkim studijama. Literaturu (skriptu) u PDF formatu možete preuzeti sa linka: https://bp.etf.ac.me.

O terminima kolokvijuma i ispita informišite se na sajtu ETF-a. Za pristup domaćim zadacima, kolokvijumima i ispitu na master studijama trebaće vam novi nalog na ETF-OL platformi. Odaberite master studije primijenjenog računarstva i imaćete pristup testovima, kad budu zakazani. Umjesto stvarnog broja indeksa stavite broj indeksa uvećan za 2000, odnosno ako je vaš broj indeksa na specijalističkim studijama 17/20XX registrujte se na ETF-OL platformi sa brojem indeksa 2017/20XX da se ne bi preklopili sa nekim brojem indeksa koji je dodijeljen nekom master studentu.

Predmetni nastavnik,
Prof. dr Miloš Daković



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.