Uputstvo za rad za sledeću sedmicu i evidencija dosadašnjeg rada




Poštovane kolege,

hvala na vašim današnjim izlaganjima, istraživanju tokom časova i sugestijama. Danas smo skoro zaokružili rad na I i II temi po ECTS katalogu, po sedmicama. Kao što smo dogovorili, samo oni studenti koji nisu stigli da izlažu, a bili su spremili I i II temu za danas, poslaće svoje bilješke za temu I i II na mirjana.kuljak@gmail.com danas tokom dana, do 24h.

Za sledeću sedmicu imamo temu III (razvoj korisnog business plana). Temu treba prethodno pripremiti na sličan način kao i za današnje časove (do jedne strane bilješki, u bilo kojoj formi i formatu) i poslati na gornji e-mail do petka, do 24h. Vaše poslate bilješke poslužiće da efikasnije koristimo vrijeme tokom časova, da dinamičnije i kvalitetnije učestvujemo u raspravi, kao i da objektivnije bude vrednovan vaš rad. Konkretnije, za ovu temu, kao što smo danas nagovijestili, sugestija je sledeća: obradi teme business plana pristupite tako što ćete sagledati njegovu vrijednost kao alatke (sredstva) za različite preduzetničke poduhvate (danas smo naveli kao primjer venture capitalist, vulture capitalist, kick start business ...); koji blokovi (djelovi business plana) su "važniji" za pojedine preduzetničke poduhvate, koja vrsta rizika je od kritičnijeg značaja za pojedine preduzetničke poduhvate. 

N.B.1. Prednost za izlaganje na sledećim časovima (tema III) imaće studenti koji danas nisu stigli da izlažu, a zatim ćemo nastaviti "random".

N.B.2. U dodatku je tabela sa evidencijom dosadašnjeg rada (P - prezentacija, D - diskusija)

Mira

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.