Uputstvo za završni ispit - podsjetnik




1. Završni ispit nosi max 50 bodova.  Od toga, 25 ide na izlaganje tema po ECTS katalogu (po 2,8, bodova po temi), strukturirano po ishodima učenja, navedenim, takođe, u ECTS katalogu. Preostalih 25 bodova ostvaruje se praktičnim radom, tokom prakse u kompaniji ili preko istraživanja case study-ja).

2. Studenti koji su određene teme pripremali i izlagali tokom nastave, na njima su već ostvarili bodove (pogledati Evidenciju).

4. Studenti koji nisu radili određene teme tokom nastave, ili ih nisu u potpunosti uradili, to mogu pripremiti za završni ispit, na isti način kako je rađeno na časovima (svaku temu iz ECTS kataloga, strukturirano prema ishodima učenja u ECTS katalogu; po 2,8, bodova po temi).

5. Nakon završetka prakse, odnosno izrade case study-ja (pogledati prethodno obavještenje), i dostavljanja Dnevnika prakse predmetnom nastavniku, student će na završnom ispitu izlagati ono o čemu je pisao u Dnevniku prakse i o samoj praksi, odnosno case study-jima. Na taj način će ostvariti do 25 bodova.

6. Rok za predaju Dnevnika prakse/istraživanja case study-ja je 15. jun.  Popunjen Dnevnik treba predati u printanoj formi, direktno kod nastavnika ili u koverti na Prijavnici Fakulteta, naznačeno na ime Mirjana Kuljak.  

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.