Nova objava - 26.03.2020 16:39
 

Poštovani studenti, dragi horski pjevači,

Pozdravljam vas s vjerom da moje riječi hrle vašem odličnom zdravlju i vedrom duhu. Želim da vas zamolim da ni u jednom trenutku ne zanemarite ono što, sasvim sam sigurna, dobro znate- da u ovim danima punim izazova, vaše zdravlje kao i zdravlje vaših najdražih mora ostati na prvom mjestu.
Kako delikatnost socijalnog, kulturnog i opšteg društvenog trenutka ne bi usporila proces sticanja vašeg znanja, hajde da uložimo dio nasih mentalnih resursa pa i ovim putem i putem aplikacija Skype ili Viber obogatimo ono što smo već stekli. Zbog problema koje smo imali putem elektronske komunikacije tokom prošle nedelje, još jednom stavljam na uvid spisak partitura koje u narednom periodu treba pročitati:

1. S.Gačević - Jabuka
2. A. Perunović - All Right
3. N. Perović - Večernja molitva


Za sve nedoumice u traženju rešenja ka najboljoj interpretaciji datog notnog materijala, stojim vam na raspolaganju svakog ponedeljka i četvrtka od 13,45h do 15,15h.

Raspjevani pozdrav svima od prof. Aleksandre Knežević - DuckeNe propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.