Polaganje u septembarskom roku (redovni termin)




Redovni termin polaganja iz predmeta Multimedijalni sistemi u septembarskom roku odrzace se 14. septembra. Studenti koji polazu treba da se prijave na mejl andjelad@ucg.ac.me najkasnije do srijede 9. septembra do 15 h (prijave su potrebne iskljucivo kako bi se imao u vidu broj studenata koji zeli da radi ispit. Student moze da se prijavi a da ne izadje na polaganje 14. septembra ali je zbog epidemioloske situacije veoma vazno da se prijavi ukoliko planira da polaze).

Nakon sto se bude znao tacan broj studenata koji izlazi na polaganje, bice objavljen tacan termin i mjesto polaganja (objave pratiti na sajtu za osnovne studije https://www.ucg.ac.me/predmet/2/2/1/2017/1417).

Studenti treba da postuju mjere NKT-a za sprecavanje sirenja COVID 19 virusa - da nose zastitne maske preko usta i nosa tokom trajanja polaganja kao i da dezinfikuju ruke na ulazu i na izlazu iz sale.

Takodje, studenti treba da kod sebe imaju identifikacioni dokument. Upotreba telefona tokom trajanja polaganja nije dozvoljena.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.