Elektrotehnički fakultet, 28.09.2020

Nastava 2020Nastava će se u srijedu, 30.09.2020. godine održati sa početkom u 14:15 časova na platformi ETF-OL za učenje na daljinu. Prvi čas će biti održan kombinovano (online - sala 019).

Ako već imate otvoren nalog na ETF-OL platformi nema potrebe za ponovnom registracijom. Za praćenje nastave koristite postojeći nalog.

Ukoliko nemate nalog, da bi pratili nastavu, neophodno je da se registrujete na sajtu: http://bp.etf.ac.me/ol. Vaš nalog je trajan, tako da će se koristiti i za naredne termine nastave. Proces registracije i aktivacije naloga obavite što prije. Nakon toga se prijavite na sistem http://bp.etf.ac.me/ol i dobićete ostale informacije o nastavi.

Povedite računa da podaci koje navedete u registracionom formularu budu tačni. Posebno vodite računa o našim slovima (ščćžđ) u imenu i prezimenu. Za registraciju vam je neophodna e-mail adresa (gmail na primjer). Nakon završene registracije na tu adresu će vam biti poslat aktivacioni link pomoću kojeg postavljate šifru (password) na vaš nalog. Korisničko ime, šifru i e-mail adresu koju koristite za registraciju upamtite, jer će vam trebati za praćenje nastave i provjere znanja.

Preporučujem da nastavu pratite Chrome web-browserom ukoliko imate pristup računaru. Ukoliko nastavu namjeravate pratiti preko tablet ili smartphone uređaja, instalirajte aplikaciju "Jitsi meet", publikovanu od strane "8x8 Inc." koja je dostupna za iOS i android uređaje.

Predmetni nastavnik,

Prof. dr  B. Lutovac

Broj posjeta : 463