Filozofski fakultet, 24.09.2020

Provimet nga Matematika 3 dhe 4Studentet qe kane per provim te fundit matematiken 3 ose 4, kane mundesi qe te dalin ne provim neser me 25. 09. ne ora 12 ne sallen 207. Paraprakisht duhet te paraqiten te sekretari qe te identifikoje se eshte provimi i fundit. 

 

 

Broj posjeta : 101